De organisatie

ReSset is een jonge organisatie, ontstaan uit een succesvol samenwerkingsverband van Nederlandse professionals in Spanje. Hier worden reeds cliënten behandeld voor burn-out, chronische pijn, depressie en overgewicht, door inzet van diverse disciplines op 1 locatie. In 2018 is besloten om de samenwerking verder voort te zetten samen met een Nederlandse partner en deze onder de aandacht te brengen bij Nederlandse werkgevers, onder de naam ReSset. Waarom? Wij delen dezelfde passie; mensen helpen bij het aanpassen van hun leefstijl en het terugvinden van de balans in het leven.  En we zijn er goed in!

 

ReSset is een unieke samenwerking

ReSset is een unieke samenwerking van professionals en therapeuten, die de handen ineenslaan om multidisciplinaire zorg op maat te bieden in Spanje, voor Nederlandse cliënten met de focus op behandeling en preventie van burn-out.

Een klein kernteam van professionals garandeert de kwaliteit, transparantie en een persoonlijke benadering voor cliënten en werkgevers.

Missie

ReSset is een kleine organisatie opgericht door gedreven professionals met als missie bedrijven te helpen bij burn-out. Wij richten ons op preventie én behandeling van burn-out in Spanje. Dit doen we door een gecombineerde interventiebehandeling aan te bieden bij dreigende of bestaande klachten. Daarnaast willen we HR en Management leren een burn-out te herkennen bij werknemers en te  voorkomen. 

Al onze programma’s zijn op maat gemaakt en richten zich op de individuele fysieke en mentale balans. Hierbij worden diverse disciplines gecombineerd tot 1 totaalprogramma.

Visie

We geloven bij ReSset in 2 dingen waardoor wij het verschil maken:

Doen waar je goed in bent: We zijn verantwoordelijk voor het onderdeel waar we kennis en ervaring in hebben. We delen de passie om mensen te helpen weer in balans te komen en we geloven in autonomie als basis voor duurzame verandering. Zo helpen we iedere cliënt de eigen balans te vinden bij de preventie en behandeling van burn-out.

Je talenten blijven ontwikkelen: We leren van elkaar, van onze klanten, van collega’s en van de ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo stellen we onze programma’s ook samen. Geen one-size-fits-all, maar maatwerk op het gebied van burn-out. Hierbij zoeken we continue naar een optimale afstemming tussen programma en cliënt. 

Voor wie biedt ReSset een oplossing?

ReSset richt zich op werkgevers die door burn-out hun ziektekosten en ziekteverzuim zien toenemen. Daarmee richten wij ons ook op werknemers die uitvallen door een burn-out en door het grote aanbod aan therapieën, vaak niet weten waar ze moeten starten met hun herstel. Zelfs het zoeken naar een passende therapie, is lastig als je een burn-out hebt. ZZP’ers en kleine zelfstandigen  zien daarnaast nog een deel van hun inkomsten wegvallen als ze niet meer kunnen werken. In geval van een dreigende burn-out, kunnen deze extra zorgen en werkdruk, je net over het randje tillen waardoor je niet meer kúnt werken.