FAQ

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

Bel, app of mail met onze coordinatoren om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. De eerste stap is een kennismakingsgesprek, dit kan telefonisch. De tweede stap is een intake gesprek waarbij wij uw aanmelding in behandeling nemen en samen de vervolgstappen doorspreken. 

Na aanmelding volgt binnen 1 week een intake gesprek. Bij een positief advies kunt u doorgaans binnen 2 weken instromen in het behandelprogramma in Altea, Spanje. 

Er zijn meerdere reden om het programma in Spanje te doorlopen, in plaats van in de eigen omgeving. Kort gezegd;

  • Weg uit de eigen omgeving, waardoor er volledige focus is op het herstel en rust gecreëerd wordt in dag-en nachtritme. Door stress factoren weg te nemen ontstaat een beter inzicht voor de cliënt in zijn/ haar situatie.
  • Het aangename klimaat en vele zonuren op een dag, hebben een natuurlijk positief effect op het energie niveau
  • Een samenwerkend team van professionals die één integraal behandelprogramma vormen en waarbij álle onderdelen van dagritme tot sport en therapie op elkaar aansluiten 

Dit bespreken we al kort tijdens het eerste contactmoment. Vervolgens zullen we in een intakegesprek samen uw persoonlijke situatie verder bespreken en aangeven op welke wijze het programma u kan helpen. Het programma wordt op maat gemaakt en is daarmee breed inzetbaar. Een belangrijke voorwaarde is dat u zelfstandig naar Spanje kunt reizen en verblijven. Uiteraard wordt u tijdens het programma begeleidt en krijgt u een contactpersoon aangewezen. Wij zorgen ervoor dat het programma aansluit bij jou als persoon en jouw individuele herstel bespoedigt.

Tijdens het programma bespreken we de terugkeer in uw thuissituatie en hoe u verder kunt met uw persoonlijke doelen.  U krijgt een nazorgadvies en een persoonlijk nazorggesprek in Nederland. Indien u wenst, kunnen we u doorverwijzen naar aangesloten professionals in ons netwerk, of overleggen met een door u zelf gevonden behandelaar. Hoe dan ook, u staat er niet alleen voor!

Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. De zorgcoördinator in Nederland komt bij u langs om de diverse programma’s door te nemen die u uw werknemer kunt aanbieden. Heeft u geen medewerkers met burn-out, maar bent u geïnteresseerd in preventie en educatie? We vertellen u graag meer over onze trainingsprogramma’s.

Wij bieden trainingsprogramma’s om een naderende burn-out tijdig te herkennen en te voorkomen binnen uw organisatie. Het educatie programma is geschikt voor HRM-functionarissen en leidinggevenden / teamcoaches. Het preventieprogramma voor (zelfsturende) teams of individuele medewerkers die veel stress ervaren, frequent verzuimen of eerder een burn-out hebben gehad.