Burn-out herstel binnen de arbeidsmarkt

ReSset richt zich op burn-out herstel binnen de totale arbeidsmarkt. Hierbij staat zowel preventie als behandeling van burn-out centraal voor werkgevers en werknemers. De werknemer draagt de fysieke en mentale lasten van de burn-out, maar de werkgever draagt veelal de financiële gevolgen en heeft een belangrijke rol bij de signalering en preventie van burn-out. 

Herstellen van een burn-out gebeurt daarom niet enkel op één vlak. De medewerker leert over zijn of haar patronen, welke oorzaken ten grondslag liggen aan de burn-out, hoe je met stress omgaat en hoe je deze kunt herkennen en voorkomen. De werkgever leert over het creëren van een gezond werkklimaat, het herkennen van een naderende burn-out bij werknemers en hoe je tot een passende interventie komt als een medewerker overspannen raakt. 

Voor ZZP’ers en Zelfstandig ondernemers is een burn-out een ander verhaal. Naast het persoonlijke burn-out herstel, zijn zij zelf verantwoordelijk voor het aanpassen van de werkomgeving. Dit heeft voor- en nadelen, maar als je zelf een burn-out hebt, lijkt dit haast onmogelijk. Gelukkig kan ReSset je helpen, of je nu ZZP’er, werknemer of werkgever bent. 

Ben jij een werkgever en wil je voorbereid zijn op op de gevolgen van werkstress in jouw organisatie? Of zijn er medewerkers uitgevallen door de gevolgen van werkstress?

ReSset helpt jouw organisatie bij het opdoen van kennis en begrip zodat burn-out voorkomen kan worden dan wel, dat je weet hoe je adequaat kunt ingrijpen als een medewerker uitvalt. Indien je reeds met burn-out wordt geconfronteerd bieden wij een professioneel interventie programma waarbij je jouw medewerker optimaal ondersteunt in het burn-out herstel en je verzuimkosten minimaliseert. 

Ben jij een werknemer en ervaar jij klachten door chronische werkstress? Of ben je al uitgevallen op je werk en ben je op zoek naar de juiste hulp en begeleiding om je leven op orde te krijgen?

ReSset combineert verschillende therapieën en behandelingen in een op maat gemaakt programma zodat jij de hulp krijgt die bij jou past. Want bij het burn-out herstel, sta jij centraal! Lees meer via bovenstaande link en ontdek waarom ReSset jouw beste keuze is.

Ben jij een ZZP’er of zelfstandig ondernemer en zoek je hulp en advies over het omgaan met stress of ervaar jij reeds klachten ten gevolge van werkstress of burn-out? 

ReSset kan je helpen bij de preventie en behandeling van burn-out, rekening houdend met de specifieke omgeving van een eigen zaak, de verantwoordelijkheden en de mogelijkheden die een rol spelen bij het burn-out herstel. 

deal
action-adult-care-339620
construction-workers-daylight-men-544971
Een burn-out is voor alle betrokken partijen vervelend en daarom is samenwerken de eerste belangrijke stap tot burn-out herstel. Bundel je krachten met die van ons. Samen zijn wij sterk!