Burn-out therapie in Spanje: Wat mag je verwachten

Wij begrijpen dat het best spannend is om uit je eigen omgeving te stappen en zomaar een week of zelfs een maand elders te verblijven zonder familie of vrienden om je heen. Je laat je vertrouwde omgeving achter en dit is juist waarom ons programma zo effectief is! Maar wees gerust, je staat er niet alleen voor. Op het vliegveld wordt je ontvangen door Nicoline, de zorgcoördinator in Spanje. Zij begeleid je naar de accommodatie en geeft je alle uitleg en informatie die je nodig hebt. Ook tijdens het programma wordt je continue begeleidt.  Je zult merken dat je de rust en de focus doordat je alleen bent, juist gaat waarderen en dat deze bijdraagt aan een sneller herstel. En dit is uiteindelijk in jouw voordeel. Door nu voor jezelf te kiezen, kies je uiteindelijk ook voor je familie en je omgeving. 

Op deze pagina vindt je een kleine sfeerimpressie van wat je mag verwachten van burn-out therapie in Spanje. Heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer. 

Costa Blanca

Altea

Is afgeleid van “Althaea” en verwijst naar de geneeskrachtige omgeving. Het plaatsje ligt aan de Costa Blanca. Een gebied dat is uitgeroepen door de World Health Organisation tot gezondste regio van Europa.  Het aangename klimaat en het aantal zonuren zorgen voor een natuurlijk positief effect op je energie niveau. 

Altea

Behandeling

Je ontvangt coaching en begeleiding van professionals bij het bereiken van je doelen. Het programma is op maat gemaakt en kent individuele gesprekken, training, fysiotherapie en begeleide activiteiten in je eigen taal. De intensieve behandeling bespoedigt  jouw herstel en je fysieke en mentale belastbaarheid.

Accomodatie

Gedurende het programma verblijf je op basis van volpension in een hotel op loopafstand van de behandellocatie. Je hebt een eigen kamer en toegang tot de diverse faciliteiten die het hotel biedt. Alle accommodaties bieden hoog comfort en liggen aan de mooie zee van de costa blanca.

Profysio & Health Center

Profysio

Een professionele behandellocatie op loopafstand met o.a. high-end fitness apparatuur waar je samen met de fysiotherapeut in een individueel programma aan de slag gaat om je energie terug in balans te brengen. Op deze locatie ontmoet je de therapeuten en coaches en vind je tevens het meldpunt waar je terecht kunt buiten het programma om.

Rust en ontspanning

Rust en ontspanning zijn een belangrijk onderdeel van het programma. Je leert weer balans te vinden tussen werk en privé, activiteit en ontspanning. Er zijn diverse activiteiten die je daarbij helpen en voldoende eigen tijd om terug tot je zelf te komen. Samen met de coördinator plan je bijvoorbeeld mooie wandelingen, meditatie sessies of sportlessen.

Meldpunt

De behandellocatie kent een gezellige receptie ruimte waar je een kopje koffie kunt drinken en terecht kunt voor hulp en advies. Tevens kun je hier overleggen over de invulling van de vrije tijd binnen het programma. Er is altijd iemand van het ReSset team aanwezig en je kunt hier vrij je tijd doorbrengen zoals jij dat wil. Een puzzel maken, krant lezen, van de bibliotheek gebruik maken of gewoon een praatje maken.